Kolonial kjempehjelp

Kolonial.no har fått med seg The Mountain fra «Game of Thrones» til å bære folk hjem fra butikken. – Winter is here, sier Mats André Kristiansen i kolonial.no.

– Dette er en idé som Anorak presenterte til meg for lenge siden, men som var så sprø at jeg aldri helt klarte å glemme den, sier markedsdirektør Mats André Kristiansen til Kreativt Forum.

Mari Hoftun er markedssjef i kolonial.no og har vært med på å børste støv av denne ideen som har ligget i skuffen en stund.

– Vinter’n er her. Det er glatt, surt, og ekstra kjipt å måtte drasse med seg tunge poser gjennom mørket. Derfor tok vi en telefon til «The Mountain» og lurte på om han ikke hadde litt tid mellom opptakene til neste sesong av «Game of Thrones» som kommer i april, avslutter hun.

Resultatet har blitt en stor kampanje som har navet i sosiale medier, men som også har resultert i en TV-film med premiere i kveld, samt utendørsløsninger.

Online-filmen har fått skikkelig fart i ulike sosiale medier, og har allerede blitt sett av over 1 million mennesker og har blitt delt over 5000 ganger på under 24 timer.

– Det er gøy med kunder som kjøper store ideer, sier det kreative teamet Jens Petter Aarhus og Hallvard Fjeldbraaten i Anorak.

Kampanjen er løst i i tett samarbeid mellom Anorak / NoA (med &Co og North Kingdom), Red Performance og Kolonial.no.

Bacon Production har produsert filmene med Øyvind Holtmon på regi.

Utmerkelser

  • Gullblyanten 2018 Onlinefilm

  • Gullblyanten 2018 Integrert