Kontor i lufta

Norwegian er første flyselskap i Europa med trådløst nett om bord i flyene sine. Kitchen har fått oppgaven med å formidle nettopp det.

18462 4599d original
18463 f8989 original
18464 a1b7d original

De aller fleste reisende, spesielt de som reiser i jobbsammenheng, synes det er en stor fordel å kunne være koblet opp mot nettet mens de flyr.

Vi har laget en kampanje som er rettet mot de som flyr i jobben hvor vi spiller på effektivitet, hastighet og dynamikk. Flyr du med Norwegian er det nesten som om du har kontoret med deg opp i luften. Hvis du ikke er tannlege, da, uttaler tekstforfatter I Kitchen, Christian Hygen om tanken bak kampanjen.

I snitt logger 50 prosent av alle passasjerer seg på WiFi når dette finnes og på utvalgte flighter har bruken vært så høy som opp mot 80 prosent.

WiFi om bord gjør at man blir mer effektiv og kan bruke tiden om bord på en annen måte enn tidligere. Vi håper at denne kampanjen, hjelper med å bygge kjennskap om denne fantastiske tjenesten. Og at Norwegian er Europas første flyselskap med WiFi om bord beviser hvordan Norwegian fokuserer på innovasjon i vår bransje, sier markedssjef I Norge Kine Bergseth.

Ansvarlige I Norwegian:

Markedssjef Kine Bergseth

Markedskoordinator Kaia Furumo

Markedsdirektør Stine Steffensen-Børke

Arbeidsgruppen I Kitchen:

AD Per Erik Jarl

Tekstforfatter Christian Hygen

AD-ass: Håkon Stensholt

Mac'er: Ronny Donberg

Prosjektleder: Hilde Kilstad

Planner: Sten Bråthen

Konsulent: Rune Roalsvig

Fotograf: Rune Kongsro

Involverte byråer

87152 b889b original

Publicis Kitchen