Krogsveen med nytt reklamekonsept

– Denne uken slippes det nye reklamekonseptet for Krogsveen og vi er veldig spente på reaksjonene, uttaler Cathrine W. Temmerud, Direktør for Marked, Fag- og Kompetanseutvikling i Krogsveen.

Krogsveen

– Når Krogsveen slipper sitt nye reklamekonsept denne uken, så har vi virkelig et stort ønske om å vise vårt sanne DNA. Krogsveen er som en stor familie og det har vært viktig for oss å vise at vi både er empatiske og resultatorienterte på kundenes vegne. Med det nye konseptet føler vi virkelig får vist nerven i selskapet og vi håper det er mange som får lyst til å bruke vår ekspertise når de skal selge eller kjøpe bolig i tiden som kommer, sier Cathrine W. Temmerud videre.

«Dette viser det jeg har sagt hele tiden. Vi jobber med mennesker»

Vi viste filmen for Gunnar Krogsveen, som etablerte Krogsveen i 1975, på et kick-off tidligere i sommer og reaksjonene hans var så fine: «Dette viser det jeg har sagt hele tiden. Vi jobber med mennesker».

– Briefen fra Krogsveen var tydelig og god, og så var det vår jobb og se de utenfra, skape en nerve og vise folk rundt om i landet hva som virkelig bor i selskapet. At det er et varmt og godt selskap, hvor samspillet mellom ansatte og deres kunder er kjempeviktig, var det liten tvil om. Som mange vet, så kjøper vi ny bolig når vi går over i en ny livsfase og det var derfor vi ønsket å vise at Krogsveen forstår deg og er her for deg, sier det kreative teamet, Øivind Eide og Espen Skrolsvik.

– Krogsveen ønsker å vise sin lidenskap til faget, og eiendomsmegling består av mange utfordringer. Det er alltid en balansegang mellom det å snakke til hodet og lommeboken på den ene siden, og hjertet og følelsene på den andre siden. Krogsveen tar med dette konseptet et tydelig standpunkt, og miksen i kommunikasjonen deres fremover tror vi blir veldig bra, uttaler konsulent Ane Henny Holter.

Den første filmen slippes på TV 2-kanalene fredag den 2. juli.

Se filmen her.

Andre involverte

A

Annett Aabel

Ansvarlig hos Krogsveen

L

Liv Hauknes Enoksen

Ansvarlig hos Krogsveen

C

Cathrine W. Temmerud

Ansvarlig hos Krogsveen