Liten bedrift fortjener større fordeler

Små bedrifter får sjelden samme fordelene som de store. Det vil mobiloperatøren ice endre, og lanserer nå iceSMB, et abonnement med mye mobildata til lav pris.

Den første av flere filmer, og disse ser du lenger ned i saken.

Ice Bedrift byr bokstavelig talt på en liten bedrift i sin nye reklamekampanje. Sammen med Pryser Film og Nord DDB bygget ice et kontor med en takhøyde på kun 165 cm i studioet til Dagslys.

– Vi i ice tente øyeblikkelig på liten bedrift-ideen. Den gir oss muligheten til å skape et univers vi kan benytte i alle kanaler og over lang tid. Samtidig får ideen tydelig frem vår strategi. Som den nye og moderne mobilnettleverandøren i Norge skal vi nå utfordre teleduopolistene, få ned prisene og støtte alle små og mellomstore bedrifter. Med lanseringen av iceSMB skaper vi en helt nødvendig konkurranse og gir små bedrifter de samme fordelene som de store, sier Stian Krydsby, kommersiell leder i ice Bedrift.

– De fleste bedrifter er opptatt av å vise stor takhøyde, heldigvis er ice annerledes og gikk for det stikk motsatte, forteller Frank Nystuen, kreativ leder i Nord DDB. – Sammen med Pryserfilm, regissør Christian Skolmen, filmfotograf Askild Vik Edvardsen og scenograf Frank Gårdstø jobbet vi frem en rar form for kontorrealisme hvor vi følger livet i en bedrift med lav takhøyde og ansatte som er godt over gjennomsnittet høye. Dette distinkte grepet er som hånd i hanske for digitale kanaler hvor man må fange seeren med en gang.

Lanseringskampanjen består av 20 filmer i ulike formater, pluss et stort antall bannere og fire printannonser med bilder tatt av fotograf Rune Bendiksen.