Med banan som naturlig drivstoff

Med «Powered by Bendit» vil BAMA sammen med Anorak NoA etablere bananen som den ultimate, naturlige energikilden – enten du er en av verdens beste fotballspillere, eller bare skal hente ungen din i barnehagen en tirsdag ettermiddag.

01 Thumbnail Topp

I høst ble det kjent at BAMA har inngått en privat avtale med Erling Braut Haaland. Han sparker nå i gang kampanjen som skal hjelpe banan med å gjeninnta sin plass på toppen av mellommåltidsmarkedet.

Kampanjen er fotografert av Pål Laukli. Haaland-filmen er produsert av Anorak med Martin Iversen på regi.

Se filmen her.

Et annerledes packshot

– Det svart-hvite universet gjør den gule bananen til blikkfang, og gjør at den står ut ved siden av en av verdens største stjerner akkurat nå. Vi synes det er ekstra gøy å få lov til å vise produktet på en måte man ikke er vant til å se: ferdigspist. Det åpner opp et kreativt mulighetsrom der vi kan fokusere på den positive effekten banan gir. Det er også med på å underbygge naturligheten i banan, sier kreativt team i Anorak, Tone og Andrea.

02 Karusell A
02 Karusell B

Nytt byrå

– Jeg kjenner Anorak som et byrå som har strategisk tyngde, sterk kreativ kompetanse og med erfarne kundeansvarlige. Vi er svært fornøyde med kampanjeuttrykket, sier markedsdirektør i BAMA, Jon E. Fornes.

04 Karusell A Martin
Martin Ødegaard.
04 Karusell B Leo
Leo Østigård.
04 Karusell C Patrick
Patrick Berg.

Andre involverte

J

Jon E. Fornes

Marketingdirektør BAMA

C

Carina Rebtun Andresen

Marketingsjef BAMA

M

Madeleine Ellingsen-Larsen

Sponsoransvarlig BAMA