Mer opptatt av helse enn forsikring

Good Morning Naug med ny kampanje for Vertikal Helse, spesialister på helseforsikring og -rådgivning.

Vertikalhelse

Helseforsikringer er ikke som alle andre forsikringer. Det handler nemlig ikke først og fremst om å få penger tilbake som erstatning for noe som har blitt skadet eller stjålet, men om å få best mulig helsehjelp for å komme seg raskest mulig på bena igjen.

– Helseforsikring er fortsatt en kategori som er litt ukjent for mange, selv om det allerede er mer enn en halv million nordmenn som er dekket gjennom en slik forsikring, sier strategisk rådgiver i Good Morning Naug, Eldar Skylstad.

Men dette skal det altså gjøres noe med nå. Med to nye filmer har teamet hos Good Morning Naug, Mateus Porto Hopland og Martin Abbedissen Fauskanger gått humoristisk til verks og fått god drahjelp av regissør Ine Jansen.

Den eneste spesialisten på helseforsikring i Norge

– Mye av kommunikasjonen vi så langt har gjort for Vertikal Helse, har gått på å forklare hva en helseforsikring faktisk er. Nå er imidlertid tiden inne for å posisjonere merkevaren Vertikal Helse bedre og det gjør vi ved å sette fokus på at selskapet er den eneste spesialisten på helseforsikring i Norge og det eneste selskapet hvor helserådgiverne som hjelper kundene, er ansatt i eget hus. Der i gården er de rett og slett mer opptatt av helse enn forsikring. Og det er noe som kommer kundene til gode når de trenger å komme seg kjapt og trygt på bena igjen, sier Skylstad.

– Dette er et konsept vi allerede har testet ut i liten skala, med veldig gode resultater. Nå gleder vi oss til å se hvordan det virker når vi tar det ut på film og hentet ut den fine humoren som ligger i konseptet, sier markedssjef Elisabeth Aabøe Lund.

Anniken Hallan har vært prosjektleder og Film Agency produksjonsselskap med Maren Gjerdrum Haugen som produsent og Hege Svendsberget som produksjonsleder.

Andre involverte

E

Elisabeth Aabøe Lund

Ansvarlig hos Vertikal Helse

L

Line Vo

Ansvarlig hos Vertikal Helse