Mer «Stories in wood» fra Tonning & Stryn

Møbelprodusenten på vestlandet fortsetter sin målrettede innholdsfylling.

56207 8158b original

BåL Mining har sammen med regissør Pål Laukli laget en film på konseptet som ble utviklet etter at de to møbelprodusentene i Stryn slo seg sammen i 2013.

– Målgruppen til Tonning & Stryn er ute etter en autentisitet, også i møblene de omgir seg med. Og kommunikasjonen søker å inspirere de rette menneskene, de som har litt peiling, sier Bernt A Bakken rådgiver i BåL.

– I dette segmentet handler det ikke om masseproduksjon, flatpakking og løp-og-kjøp-priser. Håper virkelig vi yter rettferdighet til håndverkstradisjonene som holdes i hevd ved fabrikken i Stryn med denne filmen. Det er en dedikert, fin gjeng som setter norsk design på kartet.

– Det er viktig for oss at moderne design henger sammen med vår historie og håndverkstradisjoner. Og at det gjennomsyrer alt vi gjør, sier daglig leder Silje Vollan.

– Derfor samarbeider vi med noen av de mest anerkjente norske møbeldesignerne (Takk til Olav Eldøy og Andreas Engesvik!), og har gjort det i flere generasjoner, sier hun.

– Det er viktigere enn noen sinne å fremstå ekte og ærlig i kommunikasjonen, akkurat som våre møbler i heltre har gjort siden 30-tallet. Filmen skal hjelpe oss på egne flater, messer og ute hos forhandlerne, avslutter Vollan.