Mester Grønn. Selvfølgelig.

Mester Grønn lanserer nytt konsept i disse dager. Kampanjen er utarbeidet av Pol, og Fantefilm har produsert filmene.

Profil40b

Konkurransen i blomster- og plante-kategorien tilspisser seg og faghandlene utfordres av blant andre dagligvarehandelen.

– Derfor har det blitt viktig for oss å fortelle om kvaliteten vi leverer, sier Isis Netland, Teamleder Kampanjer i Mester Grønn. – At det er kvalitet i alle ledd, slik at du får et godt produkt med deg hjem, er viktig for oss. For det du kjøper hos oss er jo et levende produkt, og det må behandles som det, sier hun videre.

Kampanjen er utarbeidet av Pol, og Fantefilm har produsert filmene.

– Mester Grønn har mye på hjertet, og det skjønner jeg godt. Det er lett å tenke at det å selge blomster handler om no’ frø og litt vann, men i arbeidet med Mester Grønn har vi forstått hvor mye arbeid, logistikk og ansvar som ligger bak den peonen eller oliventreet som du tar med deg hjem, sier Janne Brenda Lysø, kreativ leder i Pol og ansvarlig kreatør på Mester Grønns nye kampanje.

– Det nye konseptet, «Mester Grønn. Selvfølgelig.», åpner for historier om at Mester Grønn er best, på alt fra pris til kvalitet. Skal du ha planter eller blomster så går du til Mester Grønn, selvfølgelig, sier hun videre.

Filmene er regissert av Gaute Hesthagen.

– Vi ønsket å jobbe med en kreativ måte å presentere blomster og planter på, slik at det ikke skulle oppleves som en veldig typisk blomsterreklame, hvis det finnes?, sier han og smiler.

– Konseptet «Mester Grønn. Selvfølgelig.» er startskuddet for oppgaven om å informere forbrukere om at ansvarlighet og kvalitet går hånd i hånd hos Mester Grønn og at kundene skal være trygge på både kvaliteten og ansvarligheten vi står for gjennom hele forsyningslinjen. Der skal vi være best, selvfølgelig!, sier Hege Hildeng, Markedsdirektør i Mester Grønn.

Profilfilm 40 sek
Grønne planter 30 sek.

Andre involverte

I

Isis Netland

Ansvarlig hos Mester Grønn

M

Mari Bøhm Telle

Ansvarlig hos Mester Grønn

K

Karin Bjerkelien

Ansvarlig hos Mester Grønn