Miljøbomber fra Smart

Mikrobilen Smart ødelegger miljøet så sakte at du føler deg ekstra levende! Det er hovedbudskapet i en ny print- og posterkampanje.

19107 385d1 original
19108 1ab07 original
19109 10267 original

Salgs- og markedssjef Christian Gottschalk sier at nye Smart slipper ut langt mindre CO2 enn de opphausede hybridbilene.

I tillegg har ikke smart store og miljøskadelige batterier som er forurensende å produsere og kondemnere. Smart er en moderne, sikker og gjerrig bil, som til og med scorer bedre på komfort enn mange andre småbiler. Så her er det mange som kan få seg en positiv overraskelse, sier Gottschalk.

Kampanjen har et enkelt grafisk uttrykk og iøyenfallende overskrifter, alt for å understreke hvor lite bilen slipper ut. Språket er vel så viktig som budskapet, mener Gottshchalk, fordi smart skal være en utfordrer. Bilene er karakteristiske, og derfor kan de tillate seg å bruke illustrasjoner fremfor foto.

Smart er en liten og småfrekk aktør, og skal være tydelig der andre er høflige og unnvikende, avslutter han.

Kampanjen vil i første omgang brukes i Oslo-området, der smart tradisjonelt sett har solgt best.

Det er Futatsu Industries som har utviklet kampanjen.

For å se den den delen av brødteksten som er i miniatyr, må du klikke på plusstegnet i mediaspilleren, evt. laste ned annonsene til skrivebordet ved å høyreklikke på annonsen.


Involverte byråer

95031 b22ea original

Futatsu Industries