Mos lanserer ny merkevare med Carucel Eiendom

Alva er Carucel Eiendoms nye satsning innenfor utleiemarkedet. Mos har vært med på hele reisen fra merkevarestrategi, navnevalg, visuell identitet og nettside.

01 Alvax

I over ett år har Mos og Carucel Eiendom jobbet sammen for å bygge en helt ny merkevare etter oppkjøp av flere bygårder sentralt i Oslo. Alva skal tilgjengeliggjøre utleieboliger for unge mennesker som ønsker å bo sentralt.

02 Alva

– Carucel Eiendom ønsker at Alva skal være et sted hvor leietakerne føler seg ivaretatt og har deres interesse i fokus. Gjennom design, bilder og tekst skiller vi oss fra konkurrenter og viser at Alva er stedet hvor unge mennesker kan finne sitt hjem i storbyen, sier kreativ leder Helena Egeland.

Alva Carousel01 Image01
Alva Carousel01 Image02
Alva Carousel01 Image03
Alva Carousel01 Image04

Merkevaren ønsker å skille seg ut i utleiemarkedet og være en aktør som er på lag med unge leietakere.

04 Alva

– Identiteten omfavner ideen om at enhver ung voksen, student eller nykommer i Oslo fortjener et komfortabelt hjem, et sted å være. I identiteten bidrar varme farger og uformell fotografering til å etablere en følelse av fellesskap og ungdommelighet. Et strengt oppsett og typografi viser målgruppen at Alva tar dem på alvor, sier designer Jessie Jones.

Alva Carousel02 Image01
Alva Carousel02 Image02
Alva Carousel02 Image03
Alva Carousel02 Image04
Alva Carousel02 Image05
06 Alvax
Alva Carousel03 Image01
Alva Carousel03 Image02
Alva Carousel03 Image03
Alva Carousel03 Image04
Alva Carousel03 Image05

Andre involverte

J

Julianne Leikanger

Fotograf

P

Pierre Wilhelm Puggaard

Ansvarlig hos kunde

L

Lene Thorsen

Ansvarlig hos kunde