Møt Frank - ei søppelbøtte for alle

Norske husholdninger produserer enorme mengder plastavfall. Derfor lanserer Komprimo ei helt ny søppelbøtte som reduserer avfallsmengden med 70%.

89546 3548e original

Løser et viktig samfunnsproblem


Komprimeringsbøtta fra Komprimo tar knekken på en av vår tids største utfordringer. Ved å komprimere plast- og restavfall hjemme, kan vi kutte ned på antall turer ut til søppeldunken. Dét er både praktisk i hverdagen og svært gunstig i et miljøperspektiv – fordi dunken kan tømmes sjeldnere.


Møt Frank – ei søppelbøtte for alle


Den nye søppelbøtta er designet i Norge med en enkel og solid konstruksjon. Men den har også en leken side ved seg gjennom karakteren Frank – en raring under kjøkkenbenken som spiser søppel. Slik ønsker Komprimo å appellere til både unge og voksne i de norske hjem.


– Vi tror at barn har stor innflytelse på oss voksne. I tillegg er det jo barna som skal vokse opp og gjøre de endringene som samfunnet trenger. Da må vi spille de gode. Alle burde gjøre Frank til sin nye bestevenn, sier Sissel Merethe Albertsen i Komprimo.


UREDD har sammen med Komprimo utviklet og gitt liv til søppelbøtta Frank. Vi satser på at dette er starten på et herlig familietre hvor vi stifter bekjentskap med andre gærne og fine karakterer i tiden fremover.

Møt Frank - en søppelbøtte for alle

Involverte byråer

89548 e0fb4 original

Uredd