Move Men

Se fanen med filmene til festene vi krasjet her: http://www

1188 20dcf original

Se fanen med filmene til festene vi krasjet her:

http://www.facebook.com/playstationmovenorge?v=app_100700343322683&amp


Beskrivelse:
Vi fikk i oppgave å støtte lanseringen av Playstation Move i Norge, med aktiviteter som var tilpasset det norske markedet.

Playstation Move er et produkt som må prøves. Men vi ønsket å styre unna kjøpesenterdemonstrasjoner, som fort blir preget av en unaturlig setting, og ikke minst: fravær av venner. For Playstation Move er sosialt. Så vi spurte oss selv hvordan vi kunne skape en naturlig setting for demonstrasjon av Playstation Move,der venner også var involvert?

Venner som kommer sammen i lystig lag, mer eller mindre spontant hjemme hos hverandre i passe store ansamlinger. Det er der vi vil være, tenkte vi. Men hvordan komme dit? Med en gang vi inviterer til noe i regi av noen ødelegges denne spontane og avslappede positive atmosfæren. Vi måtte gjøre så liten inngripen som overhode mulig.

Vi måtte krasje fester.

Heldigvis for oss, fantes det et sted hvor vi kunne finne disse festene, uten å måtte vandre fra dør til dør: Facebook.

Til å gjøre dette for oss, laget vi en ny enhet, med oppgaven å lage god stemning rundt om der venner kommer sammen: Move Men.

Ved hjelp av søkeord som «bursdag», «spillkveld» og «vorspiel», fant Move Men fester som allerede var løst arrangert rundt om i Norge, og bevæpnet med Playstation Move, spill, snacks og assortert leskedrikk, dro de ut for å spre god stemning.

Vi krasjet tilsammen 18 fester i Oslo, Trondheim og Bergen, og dokumenterte det hele. Deltakerne ble tagget i filmene som ble lagt ut på Facebook, og dokumentasjonsmaterialet viser en ekte glede som du vanskelig skal finne på noen andre demoparties eller kjøpesentre.

Involverte byråer

42469 7cdc7 original

Isobar Norge AS