Når mobilteknologi redder liv

Telia presenterer på ny en inspirerende historie om hvordan mobilteknologi kan bidra i våre liv.

83043 3b059 original
83046 4ae1e original

Papirkartet og håndholdt GPS ble lagt på hyllen da Norsk Folkehjelp tok i bruk ny teknologi i søket etter savnede personer. Her er hvert minutt verdifullt, og derfor er letemannskapene avhengig av et mobilnett de kan stole på.

Leteaksjonene er nå mer effektive

– Under et oppdrag kan vi til enhver tid følge letemannskapene sin posisjon, og når et søk i et område er fullført kan de øyeblikkelig motta nye instrukser. Dette har gjort at arbeidet er mer effektivt og det redder liv forteller operativ leder i NF, Erlend Aarsæther.

Inspirerende historier

Vårt godt utbygde mobilnett er en muliggjører, og derfor har Telia bygget det som nå er Norges beste 4G-nett i følge tek.no sin store 4G-dekningstest i mai 2016. I tillegg bidrar Telia med medieinvestering og egen kompetanse og teknologi.

– Gjennom Telia Stories ønsker vi å synliggjøre de fantastiske mulighetene dagens teknologi gir, samt bruke vår synlighet til å fremme mange av de flotte initiativene og løsninger som er muliggjort blant annet av vårt mobilnett. Ved å løfte blikket fra «bare hva vi driver med» til hva det vi driver med muliggjør, har vi funnet mange inspirerende historier, sier markedsdirektør Ole André Skarbøvik.

– Slikt ekte engasjement gir resultater og Telia har nå kun på et år like høy kjennskap som det NetCom hadde etter 23 år, samtidig som preferansen for merkevaren har skutt i taket. Det er etterhvert en dårlig skjult hemmelighet at verdibasert kommunikasjon fungerer, men mens mange fortsatt bare snakker så leverer Telia de ekte varene, sier byråleder Kristian Lyse i DDB.