NMBU NMBU NMBU NMBU

Jepp, NMBU – og JCP PRAD.

Unnamed

Kjært barn har mange navn og Norges miljø- og biovitenskapelige universitet har hatt flere forskjellige navn tidligere. Men nå som det er over 7 år siden de byttet navn til NMBU, var det både på tide med en liten feiring og dunke inn navnet én gang for alle. Oppgaven falt på byrået JCP PRAD som har jobbet med NMBU i flere år.

– Da vi fikk navneoppdraget fra NMBU så vi en mulighet til å gjøre noe litt rart, morsomt og noe et universitet aldri har gjort før. Heldigvis er ikke NMBU som alle andre universitet, sier kreatørene Christian Kruse og Victoria Allan.

Løsningen ble et eget NMBU-filmunivers der alle i filmene snakker «NMBUsk» og går i disse dager bredt ut på NMBU sine sosiale medier-kanaler. JCP PRAD har bygget opp en egen filmavdeling i Akersbakken 10, og denne produksjonen ble laget helt in-house med filmfotograf Alexander Herlev bak kamera. Hvis du lurer på hva «NMBUsk» egentlig betyr, kan du se filmene under her.

– NMBU, NMBU, NMBU, NMBU, NMBU! Hehe, neida, vi snakker ikke sånn på NMBU. Da vi spurte JCP PRAD om de kunne lage noe morsomt rundt navnet vårt, visste vi ikke at vi skulle få en så merkelig idé servert - men vi falt for den med en gang. Disse filmene er akkurat det vi trenger for å skape litt oppmerksomhet, forteller Senior Kommunikasjonsrådgiver i NMBU, Silje Kjenseth-Wynter.

Involverte

S

Silje Kjenseth-Wynter

Ansvarlig hos NMBU