No.4 skapte gjenklang hos Fretex

Fretex ønsker å motivere og inspirere til å gi bort brukt til jul. Derfor inviterte de bandet No.4 til å holde en julekonsert i en av butikkene. Bandet måtte finne alt av instrumenter, klær og rekvisita til scenen på Fretex.

Fretex gjenklang 001

Stadig flere er positive til å både få og gi bort brukt til jul. Allikevel fortsetter kjøpsfesten som aldri før. For å vise alt det spennende, fine og ikke minst unike du kan finne hos Fretex, ble bandet No.4 utfordret til å holde en annerledes julekonsert. Under navnet Gjenklang ble det skapt en magisk julekonsert blant julepynt, gamle kommoder, sittegrupper og kjøkkenredskaper.

Brukte instrumenter kan gi en helt unik klang. Men å kjøpe brukt gir også god gjenklang på andre områder: det er bra for miljøet, det er bra for lommeboka og det støtter Frelsesarmeens arbeid blant de som ikke har det så lett.

Se filmen her. Saken fortsetter under.

Konserten med No.4 ble holdt i Fretex-butikken i Ole Deviks vei i Oslo. Mange hadde tatt turen for å oppleve bandet live, og de som ikke kunne komme fikk oppleve konserten live på Facebook.

Under og etter konserten var det mulig å kjøpe spesiallaget merch. Det ble trykket unike silketrykk på valgfrie plagg fra butikken, noe som gjorde at du kunne være med å lage ditt eget minne fra konserten. I tillegg kunne du selvfølgelig kjøpe alt fra scenen, stolen du satt på under konserten eller klærne No. 4 spilte i.

Fretex gjenklang 002
Fretex gjenklang 003
Fretex gjenklang 004
Fretex gjenklang 005
Fretex gjenklang 006
Fretex gjenklang 007

De involverte i prosjektet, som alle ønsker seg brukt til jul, er:

Andre involverte

C

Cameron Daravi

Lys

I

Ilay Bachke

Opptakslyd

S

Sigmund Nilsen

Lydteknikk