Norsk markedsleder på elbillading klar for å erobre verden

Zaptec er et raskt voksende, grønt teknologiselskap, spesialisert på smarte systemer for elbillading. Selskapet er på en reise for å skape bedre personlig mobilitet for folk flest. De har store ambisjoner, sterk handlekraft og klare verdier. Zaptec engasjerte Scandinavian Design Group med et ønske om å oppdatere den visuelle identiteten for å tydeligere kommunisere hvem de er og hvor de skal.

Zaptec brenner for å finne og muliggjøre bedre måter å reise på. De tilbyr svært intuitive og effektive elbilladere som sikrer enklere tilgang til personlig elektrisk transport, ved å kombinere den nyeste teknologien med brukerorientert design. Gjennom å tilby ledende, grønne teknologiske ladeløsninger, elektrifiserer de transportsektoren, samtidig som de gir folk frihet og evne til å reise inn i en mer bærekraftig fremtid. Uansett om du planlegger en rask tur til butikken eller sikter mot lengre distanser, vil de være drivkraften i reisen din.

Web 01
Web 02
Web 03
Web 05

På noen få år har Zaptec tatt en ledende posisjon på hjemmemarkedet ved å levere førsteklasses ladestasjoner til borettslag og i private hjem. Som en norsk elbilpioner, er målene deres rettet mot å bringe den beste ladeteknologien fra vestkysten av Norge til resten av verden. Zaptec er en utforsker for en moderne tidsalder, de søker å kombinere nyskapende teknologi med kjærlighet for frihet og mobilitet. En pioner som gjennom raskere, renere og mer effektive måter å lade bilen på, muliggjør flere og bedre opplevelser.

– Zaptec har som visjon å forandre verden til det bedre gjennom å skape en mer bærekraftig og elektrisk fremtid. I utviklingen av ny visuell identitet har vi slått oss sammen med Scandinavian Design Group (SDG), et av Nordens ledende byråer innen merkevareledelse og design. Samarbeidet har ført til en unik og spennende merkevare innfor elbillading. Den nye identiteten tar tydeligere inn våre norske røtter gjennom fargepalett, bildestilen og vårt ønske om å inspirere til en grønnere hverdag. Vi er utrolig stolte av den nye visuelle identiteten, sier Helga Mørk, Brand Manager i Zaptec.

Brochure 04
Brochure 05
Brochure 01

– Det er vanvittig givende å jobbe med en så modig og fremoverlent kunde som Zaptec. De utfordrer etablerte sannheter i bransjen og sørger for at vi lever i fremtiden, i dag. Vi er veldig stolte over å få lov til å være med på denne reisen sammen med dem. Zaptec er nysgjerrige, innovative og utforskende – dette gjenspeiles nå i den nye visuelle identiteten, sier kundedirektør Nicolas Achard i Scandinavian Design Group.

Logo Zaptec
Illustrasjoner 01
Illustration 03
Illustration 02

SDG har levert oppdatert merkevareplattform sammen med ny visuell identitet og en full verktøykasse, og fortsetter å samarbeide med Zaptec om uttak i øvrige kundeflater. Helene Devold, Petter Tangen, Kim André Monsen, Nick Bilmes, Marie Slettvold og Emilie Kreyberg utgjør kjerneteamet, sammen med Nicolas Achard.

Involverte byråer

86958 30cfb original
Scandinavian Design Group
N

Nick Bilmes

Creative Strategist Advisor

E

Emilie Krebergh

Project management

N

Nicolas Achard

Client Director and Strategic Advisor