Nøttekos – det er lov å la seg friste!

Siden i sommer har Tank jobbet med redesign av Mindes produktportefølje og først ute er Nøttekos, som kommer i to varianter.

83778 61b6f original
83781 50302 original
83784 69e11 original

Kontoret flommer over av sjokkis etter at Brynildgruppen kom til oss. Minde Sjokolade har siden 1898 gledet nordmenn med sjokolade i mang former og smaker. Den lille sjokoladefabrikken med opprinnelse i Bergen har vært leverandør av hyggelige sjokoladestunder gjennom generasjoner.

Siden i sommer har vi jobbet med redesign av Mindes produktportefølje og først ute er Nøttekos. Nøttekos kommer nå i to varianter, en med sjokoladetrukket nøtteblanding og en med peanøtter. Begge er farlig gode og vi håper det nye designet vil bidra til at enda flere oppdager nettopp det. Nøttekos rulles i disse dager ut til forhandlere land og strand rundt, godt hjulpet av Ernös reklamekampanje.

83775 ec9b2 original
På bildet: Torunn Mjølner Akselsen, kategorisjef Minde, Sunniva Larssen Ihlebæk, produktsjef Minde, Monica Kvinge, daglig leder Tank, Helge Persen, designrådgiver Tank, Vetle Berre, designer Tank, Daniel Brox Nordmo, designer Tank.

Involverte byråer

86657 a58a6 original

Tank Design Oslo