Ny identitet for Wikborg Rein

Tank har designet profil for Norges største og mest internasjonale forretningsadvokatfirma med kontorer i Oslo, Bergen, London, Singapore, Shanghai og Kobe.

14624 fa52b original
14618 33deb original
14620 c940d original
14621 578aa original
14622 c27a2 original
14623 c1ca8 original

En kompleks og mangefassetert jobb har materialisert seg gjennom et komplett identitetsprogram som omfatter alt fra logoutvikling til kundemagasin og skiltprogram. Webløsningen ble lansert i 2012.

Vårt mål med den nye identiteten har vært å understreke Wikborg Reins lange histore, unike kompetanse og naturlige plassering blant de beste i bransjen. Mens konkurrentene har beveget seg mot en menneskelig retning i sine identiteter, har vi valgt å gå i motsatt retning, ved å understreke kompetanse og profesjonalitet. Det har vært avgjørende å få frem eksklusivitet, etterrettelighet og tidløshet, samtidig som Wikborg Reins internasjonale tilstedeværelse har vært viktig driver for designvalgene, forteller byrået, som legger til at de setter pris på at den nye identiteten har blitt så godt mottatt av kunden.

Clare Calnan, partner i Wikborg Rein London har dette å si om jobben:

I just wanted to say how amazing I think the new designs look. A great deal of work has clearly gone into this but I just wanted to say how worthwhile this has been and I am sure it will be much admired. Thank you for you and your team for all the hard work.

Involverte byråer

86657 a58a6 original

Tank Design Oslo