Ny kolleksjon og film fra Swims

Etter verdens våteste sommer er fordelene ved galosjer og vannavstøtende sko helt åpenbar. Men de er også greie å ha i andre situasjoner.

16338 b69d5 original

I høst introduserer Swims en ny kolleksjon for menn bestående av vannavstøtende og vanntette sko. Skoene er inspirert av klassiske, tidløse modeller og er laget av nylon og gummi, noe som gjør dem egnet til bruk på regnværsdager eller i andre fuktige situasjoner man måtte bli utsatt for.

Kjempeklisjé tatt videre. Nettopp en slik situasjon er utgangspunktet for filmen som regissør Nicolai Aass har laget. Resultatet må være årets våteste skolansering. Scenen der to menn står ved siden av hverandre på et offentlig toalett og urinerer er en urgammel reklameklisje tatt et stykke videre.

Frie tøyler. En sporty innstilling blant samtlige involverte gjorde det mulig å gjennomføre idéen på rekordtid. Skutt i løpet av en hektisk dag på herretoalettet på Hotel Continental, med Mattis Herman Nyquist i samspill med Neil Howard.

– Sånn går det når man gir unge, talentfulle mennesker frie tøyler, sier Johan Ringdal hos Swims. Vi er strålende fornøyd med resultatet!

Regissør: Nicolai Aass

Skuespillere: Mattis Herman Nyquist, Neil Howard & Odd

Crew: Rune Hov, Marlina Bjørneboe, John Erling Johnson, Christian Hvatum


Involverte byråer

Nicolai Aass