Ny logo og identitet for Eiendomskonsernet Eie

Scandinavian Design Group har arbeidet med merkevarestrategi og visuell identitet i ni måneder, og endelig ser identiteten dagens lys.

En tydelig utfordrer til bankeide eiendomsmeglere

Eie er Norges største uavhengige eiendomsmeglerkjede og har gått fra å være en rendyrket kjede til et eiendomskonsern som leverer rådgivning innen bolig, næring, nybygg og advokattjenester. Navet i Eie er kompetanse og de kan skilte med Norges mest fornøyde boligkunder i 2020.

– Det ble viktig å fokusere på en reell kundeopplevelse og bore ned i hva som gjør at kundene har denne opplevelsen. En ting er det rent tekniske som at Eie krever dobbelt så mye etterutdanning av ansvarlige megler enn det som er lovpålagt, en annen er den menneskelige dimensjonen, sier strategisk rådgiver Hanne Dillan Pedersen i Scandinavian Design Group.

Ikonplakat 2
3 Prospektx
6 Kaffex
2 Padcards

Å speile er å se

Et boligsalg er ikke bare et hjem som bytter eier. Det er to eller flere liv som endres for alltid. På begge sider har selger og kjøper noe til felles – de skal ta en avgjørelse av stor betydning. Eie skal være der for begge. – Derfor sier vi at Eie speiler selger og kjøper og bygger identiteten rundt konseptet speiling i alle ordets betydninger, sier Ida Louise Andersen. Vi har så vidt begynt å fortelle denne historien og vi gleder oss til å gi den flere og dypere lag i tiden som kommer.

– Eie har hatt kontinuerlig vekst siden oppstarten i 2006, men vi kjente etterhvert at uttrykket vårt ikke samsvarte helt med det konsernet vi er i dag. Det å få et designteam som brenner like sterkt for merkevaren som vi gjør har vært helt avgjørende, og nå gleder vi oss til å rulle det hele ut – landet over, sier markedsdirektør Stina Bredal-Rørvik i Eie.

SDG har i samarbeid med Eie utviklet alt fra merkevarestrategi og visuell identitet til film, nettside og et omfattende implementeringsløp på alle kundenære flater. Ida Louise Andersen, Bendik Ramm, Sindre Setran, Jan Westby og John Fielding utgjør sammen med Emilie Kreyberg og Hanne Dillan Pedersen kjerneteamet i SDG. Eie er representert av Bredal-Rørvik, Mathilde Sundal og Nina Aamlid.

Pressefoto Arbeidsgruppe
Stående på baksiden fra venstre til høyre: Bendik Ramm, Mathilde Sundal, Ida Louise Andersen, Emilie Kreyberg, Sindre Setran. Sittende foran fra venstre til høyre: Hanne Dillan Pedersen og Stina Bredal-Rørvik.

Involverte byråer

Involverte

S

Stina Bredal-Rørvik

Markedsdirektør/ansvarlig hos kunde

M

Mathilde Sundal

Markedsansvarlig/ansvarlig hos kunde

N

Nina Aamlid

Marked- og IT-ansvarlig/ansvarlig hos kunde