Ny Lotto-film: Katta er ute av sekken

Høst betyr ny Lotto-film. Den 56. i rekken på konseptet «Lotto-millionærer er ikke som andre millionærer». Denne gangen møter vi en særing av en katt ved navn «Risotto».

Lotto Fisk

Observante sjeler vil nok sikkert legge merke til at det er noe som virker kjent i den nye filmen. For ja, dette er en slags remake, eller homage om du vil, til den første filmen om Lotto-hunden Otto. I hovedrollen denne gang finner vi ikke en godslig retriever ved navn «Otto». Denne gangen møter vi en særing av en katt ved navn «Risotto» – og dermed kan du kanskje selv tenke deg resten?

– Norsk Tipping har fått utallige henvendelser fra dyre-elskere som har etterlyst en Lotto-millionær av typen katt. Så da var det bare å gyve løs, sier teamet. – Det er vel et faktum at hunder har hakket enklere personligheter enn katter, så det var aldri noen tvil om at Risotto på ingen måte skulle minne om Otto, tvert i mot. Og vi røper vel ingen hemmeligheter når vi sier at vi allerede på opptak skjønte at det kom til å bli en smule vanskeligere å få en katt til å gjøre som vi ville. Dermed ble det som katten ville.

– Risotto-millionærer er ikke som andre millionærer, er første filmen i en serie av flere, der katten Risotto plutselig befinner seg i et hjem med ferske Lotto-millionærer. Og det er sant som det er sagt, for det skal mer enn en Lotto-gevinst til for å imponere en katt.

Involverte byråer

Tangrystan Filmproduksjon
B

Beate Tangre

Produsent

L

Lars Kristian Flemmen

Regissør

Uhørt
Uhørt AS Etterarbeid
M

Marius Brovold

Lyd

K

Kjetil Haugen

Online

M

Mari Ellefsæter

Post produsent

Andre involverte

T

Tove Kristin Liberg

Ansvarlig hos kunde

A

Aase Julie Arnkværn

Ansvarlig hos kunde

I

Ida Mellbye Løvås

Ansvarlig hos kunde