Ny profil og hjemmeside for Laukli+Laukli

Det kreative ekteparet Pål og Trude Laukli har skapt sin egen kanal for å løfte frem smalere prosjekter.

06

Laukli+Laukli er partnere både i på jobb og privat. Ekteparet har til sammen et halvt århundre i kreative bransjer, og jobber bredt med plate og bokcovre, med design og reklamebransjen, og med en stor portfolio direktekunder. Gjennom tilknytningen til TinAgent har de i mange år fått vist frem de mer kommersielle prosjektene sine, men har savnet en kanal for å løfte frem både egne, og andre smalere prosjekter.

– Da vi bestemte oss for å lage en egen profil og ny hjemmeside, var grafisk designer Fredrik Melby (nå i SDG) vårt førstevalg, og vi var veldig glade da han takket ja, sier Trude Laukli. – Fredriks tanker rundt camera obscura og den fotografiske opprinnelsen var noe som tiltalte oss veldig.

01
02
03
04
05
06
07

– En webside utelukkende basert på umiddelbare uttrykk, uten å ta hensyn til kategorier, kunder eller andre hensyn var noe som appellerte veldig, følger Pål Laukli opp. – Formen på siden er veldig ukomplisert, og gir mulighet til å endre og komponere bilder og uttrykk kontinuerlig. Spesielt jeg går veldig fort lei av å se egne bilder, så det er veldig forfriskende å kunne bytte ting ut kontinuerlig og raskt.

– Tanken rundt deres nye profil er direkte basert på hvordan Laukli+Laukli som et kreativt team speiler hverandre både kreativt og i navnetrekket – akkurat som med det opprinnelige camera obscura. Dette la et fundament for et visuelt system som har blitt applisert både digitalt og fysisk, sier designer Fredrik Melby.

08
09
10
11
12
13
14

Involverte byråer

Laukli+Laukli
P

Pål Laukli

Fotograf, regissør m.m.

T

Trude Laukli

Stylist, produsent m.m.

Involverte

F

Fredrik Melby

Grafisk design