Øistein Borge tilbake i manesjen med reklamefilmer for Fix & Drive

De to bransjeveteranene Øistein Borge og Alf Bendixen spøker i kulissene bak den nye kampanjen til verkstedkjeden Fix & Drive, tidligere kjent som Svendsen Eksos.

Fixdrive

Verkstedkjeden Svendsen Eksos har endret navn og profil til Fix & Drive. Kjeden ble lansert i 1987. I starten var fokuset reparasjon av eksosanlegg fra ett verksted i Skien. Nå er kjeden representert over hele Sør-Norge.

– Nå er tjenestetilbudet betydelig utvidet og fossilbiler og eksos er snart erstattet av elbiler. Vi bestemte oss derfor for å tilpasse oss den nye virkeligheten, sier kjededirektør Jahn Rosén. – Vi hadde lignende problemstilling for seks år siden, men besluttet da å fortsette under navnet Svendsen Eksos. Det var riktig da. Nå var derimot timingen for å endre navn mer riktig.

Alf Bendixen er kunderådgiver for Fix & Drive i denne prosessen og inviterte Øistein Borge til å utvikle idé og ha regi. Både Og står for produksjonen.

Velstående, hoven og dum

Konseptet ble en velstående og hoven og ikke minst dum bergenser som føler seg så rik at han ikke trenger å vurdere å bytte ut merkeverkstedet med Fix & Drive. Konseptet er svært avhengig av den rette skuespilleren. Vi var så heldig at skuespiller Lasse Lindtner takket ja.

– Det er kanskje ikke så mange som vet at han er bergenser. Uansett er han perfekt til rollen, sier Alexander Balchen i Både Og, som har produsert filmene.

– Jeg synes oppgaven var så interessant at jeg ikke kunne si nei, sier Øistein Borge. Og legger til: – Da Alf Bendixen spurte om jeg ville gjøre dette, så trengte jeg ikke betenkningstid.

Filmene går i Sosiale Medier og på Aller sine plattformer i høst.

– Internt i kjeden er responsen veldig god. Og vi ser at responsen i markedet også er god. sier Rosén

Involverte byråer

Både Og logo
Både Og
A

Alexander Balchen

Produsent

T

Tor Scheide

Filmfotograf

O

Olav Nedberge

Lyddesign og Musikk

M

Mie Sten

Casting

M

Morten N.H Jensen

Klipp