Over målstreken med Yt

Yt er en serie med treningsmat- og drikke fra Tine. Med et nytt filmkonsept utviklet av McCann skal merket befeste posisjonen ytterligere.

19184 f5318 original
19185 2eeb8 original

Med denne filmen ønsker vi å få frem gleden ved å sette seg nye treningsmål og nå dem. Med Yt får du maks ut av hver treningsøkt, og alle som liker å trene vet hvor motiverende det er å føle at du har mer å gå på, sier Yt-teamet Anne Cathrine Helland og Karl Georg Raastad i Tine

Byrå og regissør oppgir at det har vært viktig å skape et uttrykk som skiller seg ut i kategorien trenings- og løpefilmer.

Det å legge stadig nye målstreker foran seg er slitsomt, men seiersfølelsen når du erobrer dem er desto bedre. Kampen mot deg selv er den tøffeste, men også den mest inspirerende. Vi synes Paradox og regissør Erik Poppe har gjort en strålende jobb med å balansere det strabasiøse med det poetiske i denne filmen, sier McCann-teamet Annette Kriszat, Håvard Nærdal og Carina Laurhammer.

Vi har store ambisjoner med Yt. Dette er en produktserie i vekst, og en slitesterk og troverdig historie er nødvendig for at man skal ha utbYtte av å se filmen flere ganger, sier Helland og Raastad i Tine.

McCann forsikrer at troverdigheten ble godt ivaretatt under opptaket.

Skuespiller Victor er en så god løper at det tok to dager med sol, regn og motvind for å slite ham ut, men til gjengjeld har slit aldri sett bedre ut, hevder kreatørene.

I mediespilleren finner du to versjoner av filmen: En på 90 sekunder etterfulgt av en 50-sekunder lang versjon.

Byrå: McCann

AD: Annette B. Kriszat/Håvard W. Nærdal

Tekstforfatter: Carina Laurhammer Lindberg/Jeppe Christoffersen

Rådgiver: Marit Høvik Hartmann

Prosjektleder: Mirka Härkönen

Byråprodusent: Beril H. Rasmussen/Tone Bøygard

Kunde: Tine Yt v/ Anne-Cathrine Helland, markedssjef, Karl Georg Raastad, merkevaresjef, Unn Grønvold Nikolaisen, kategoridirektør

Produksjonsselskap: Paradox

Regissør: Erik Poppe

Produsent: Henrik J. Henriksen

Fotograf: Daniel Voldheim

Komponist: Ginge

Skuespiller: Viktor Åkerblom

Voice: Duc Paul Mai-The

Involverte byråer

Mc Cann Logo blue

McCann Oslo