På lag med naturen

Devold har ikke mer enn lansert sin forrige kampanje i samarbeid med artisten Sigrid, før de er i gang med neste kampanje med sin egen ambassadør Funkygine.

– Kampanjene har som mål å bevisstgjøre forbrukere om de positive fordelene med ull til fordel for plagg produsert av syntetiske fibre, forteller markedsdirektør Gro Elisabeth Naaslund i Devold.

– Devold-ull er både behagelig og slitesterkt, som du ikke trenger å vaske så ofte. Ettersom ull er et 100 prosent naturlige råmatriale avsettes heller ikke mikroplast når det vaskes, forteller hun.

– Vi ønsker i tillegg å øke bevisstheten blant forbrukere om hvor klærne kommer fra, hvor de er produsert og hva de faktisk inneholder. Devold er en ikonisk merkevare som i over 166 år har produsert plaggene sine i 100 prosent naturlig ull, for både arbeidsfolk på havet, polfarere og moderne eventyrere.Vi har full sporbarhet i verdikjeden og eier i tillegg vår egen fabrikk i Litauen, sier Naalsund.

– Med Sigrid ønsker vi å rette fokus på kortreist norsk ull og klassiske produkter som er skapt for å vare. Sigrid er tro mot seg selv, sine egne røtter og opphav. En fantastisk artist, med en ekte lidenskap og sunne holdninger til det hun gjør, uavhengig av kortsiktige trender. Sigrid og Devold Originals er en fantastisk kombo, avslutter Naalsund.

– Vi har samarbeidet med Devold i fire år nå og har vært heldige å få anledningen til å være med på en spennende reise sammen med en fantastisk merkevare, sier Art Director Ida Mortensen i Frank.

– Vi ønsker jo også å inspirere mennesker til å være mer utendørs og at de skal ha en god opplevelse når de der ute, med en litt bedre samvittighet, forteller Mortensen.

– Funkygine har inspirert utallige mennesker til å endre sin livsstil, til å trene mer og spise sunnere. Nå ønsker vi å bruke hennes energi og engasjement til å inspirere flere til å ta bedre valg for seg selv og neste generasjon. Å være på parti med naturen og velge ull, avslutter Mortensen.

Begge filmen er produsert og fotografert av Klaus Rødahl med Alexander Zwart på regi.