Piano til all slags …bær?

Dessertsausen som passer til absolutt alt er kanskje ekstra godt til friske sommerbær.

74839 c2099 original
74842 2aed0 original

Piano Vaniljesaus er dessertsausen som passer til absolutt alt, men kanskje ekstra godt til friske sommerbær. Oppskriften har vært den samme siden lanseringen i 1971, men i år har pakningene fått ny sommerdrakt, og ny reklamefilm, signert Piano og McCann Oslo.

– Med det nye pakningsdesignet ville vi vise hvor godt Piano passer med sommerens bær, og da McCann-gutta med caps kom med idéen sin, skjønte vi fort hvor godt filmen ville kle produktet og passe inn under Pianos overordnede brandkonsept «fest i en fei», sier markedssjef for Piano i TINE, Sture Nicolaysen. 


– Sommeren i Norge er jo alltid litt uforutsigbar og lunefull, men bæra er like friske hvert år. Og med litt vaniljesaus i bakhånd, er det plutselig ikke så krevende å lage god sommerstemning, uansett hvordan sommerværet blir, sier det kreative teamet bak reklamefilmen, Jonathan Aglen og Daniel Eraker.

Filmen er regissert og produsert av Andrea Eckerbom hos Tangrystan. Pianos velkjente lydlogo er også fornyet for anledningen, og er komponert og produsert av Stein Johan Grieg Halvorsen.