Q-Meieriene angriper

Q-Meieriene har nylig lansert sin egen Q-Sjokolademelk med mål om utfordre Tines Litago og sjokomelk.

17516 81ac5 original
17517 1fe40 original
17518 3d4ed original

En konkurranse med premier for 250.000 kroner har fått sjokolademelkelskere til å tømme hyllene, melder MK Bergen, som står bak kampanjen.

Folk drikker oss nær sagt tomme, sier markedsdirektør Lise Godfrey i Q-meieriene.

250.000 i premier. Kampanjen «En helt ny sjokolademelk» er laget basert på konseptet «Det finnes bedre måter å gjøre ting på, som igjen er bygget rundt smaken. En konkurranse der en kode trykket på kartongen gir mulighet til å vinne premier for 250.000 kroner, deriblant en sjokolademelkdekorert Smartbil.

Q-Meieriene er en utfordrer. Da vi lagde kampanjen ønsket vi å utfordre Tine med det vi visste var det absolutt viktigste for sjokolademelkelskere, nemlig smaken. Dette har vært en spennende utfordring og kombinasjonen mellom tradisjonell reklame og sosiale medier mot denne målgruppen har vært vellykket, sier Svein Roger Selle, administrerende direktør i MK Bergen.

Film og onlinemarkedsføring. I tillegg til onpack-annonsering består kampanjen av en TV-film på nasjonale kanaler, salgsmateriell, onlinemarkedsføring og sosiale medier, kampanjeside og lydspotter på Spotify.

MK Bergen har utviklet kampanjen sammen med designbyrået Anti som har designet websidene, animasjonsbyrået Swiss International som har produsert filmen og radioproduksjonsbyrået Verdens sterkeste mann som har produsert lydspottene.

Team hos Q-meieriene: Markedsdirektør Lise Godfrey og produktsjef Linda Forstrønen

MK Bergen: Prosjektleder Britt Hege Karlsen, tekstforfatter Jon Hjørnevik, AD Snorre Martinsen og konsulent Svein Roger Selle

Anti: Konsulent Kenneth Pedersen, kreatør Kjetil Wold, designer Martin Y Stousland og prosjektlederTine Moe (prosjektleder).I mediespilleren: Film, screenshot web, pakning og lydspott.

857fadbc-d0dd-4be7-ba8c-15692d6d487c.mp3

17515-1bf83-original.mp3
Last ned

Involverte byråer

39028 2217e original

MK Norway