RiksTV-kunder hjelper fotballgale turister

TV-distributøren RiksTV oppfordrer kundene sine til å invitere fotballinteresserte turister hjem til seg for å se fotball-EM.

75310 7723b original
75313 fc67d original
75316 acdc6 original
75319 c717e original
75337 440e6 original

I år kommer hundre tusenvis av turister til Norge, men ikke alle tenkte på at det var EM samtidig. Nå får alle de som ønsker å se hjemlandet kjempe for gull i Frankrike, en unik mulighet til å se fotball hjemme hos gjestfrie nordmenn.

For å hjelpe disse turistene har RiksTV laget MatchMaker, en tjeneste som gjør at turister kan finne RiksTV-kunder overalt i hele Norge, og booke seg en kamp.

Air B’n’B for TVen din

RiksTV har kunder over hele landet. I hus, hytter, båter campingvogner og campingbiler. De kan til og med se fotball-EM live på telefon eller nettbrett uansett hvor de er i landet.

– For å demonstrere dette ville vi i sommer hjelpe turister på besøk i Norge med å se EM sammen med RiksTV-kunder, sier Hans Martin Rønneseth i SMFB. Man kan si at MatchMaker er en slags Air B’n’B for TVen din.

Kampanjen ble lansert i forkant av EM med en stor rekrutteringskampanje, i digitale og sosiale kanaler. Under EM annonseres det også til turister på deres eget språk, ombord på Norwegian sine fly og målrettet mot utlendinger i Norge på Facebook.

Stort engasjement

Så langt har nordmenn fra Kjøllefjord i nord til Kristiansand i sør registrert seg for å hjelpe fotballgale turister.

– Her venter det noen fantastiske opplevelser. Turistene får oppleve «den norske TV-stua» og de gjestfrie vertene får en TV-kveld de sent vil glemme. Kanskje også en fotballvenn for livet? Forteller konseptansvarlig i RiksTV, Ole-Christian Amundsen.

Under mesterskapet vil noen av møtene mellom RiksTV-kunder og turister dokumenteres. Første møte fant sted på Lofoten, der England-Russland ble sett hjemme hos familien Ingebrigtsen med et ungt engelsk par på besøk.

Utmerkelser

  • Gullblyanten 2016 Promo og aktivering

  • Gullblyanten 2016 Web