RiksTV og SMFB løser verdens største i-landsproblem

Lanserer anbefalinger fra ekte film- og serieentusiaster slik at det blir lettere å finne fram i underholdningsjungelen.

Aldri før har det vært mer underholdning å velge i. Aldri før har det vært vanskeligere å finne frem i underholdningsjungelen. Faktisk bruker folk mer en et år i løpet av livet sitt på å lete etter noe å se på. Dette skal RiksTV gjøre noe med når de lanserer anbefalinger fra ekte film- og serieentusiaster.

Nå kan du bruke RiksTV sin kundeservice til å få film- og serietips fra ekte mennesker.

– Hos oss er vi lidenskapelig opptatt av TV-underholdning. Våre medarbeidere investerer mye tid og energi i alt som rører seg av innhold der ute, og disse entusiastene sitter nå klare til å veilede publikum med anbefalinger via livechat. Enten du sliter med å finne fram, eller kanskje kjenner på tomheten etter å ha sett ferdig en serie, så håper vi dette vil være til nytte, sier markedsdirektør Ida Svele, og legger til at tjenesten ikke kun er tiltenkt egne kunder.

Det å ikke vite hva du skal se på er et lite problem i den store sammenhengen, men et ganske stort problem når du sitter i sofaen på fredagskvelden med fjernkontrollen i hånda. Da blir tacoen kald, blodsukkeret synker og man blir fort frustrert. Det er nok til at en hver person kan miste det. Det er denne frustrasjonen vi spiller på i dramatiseringen av konseptet.

– Selv om dette er et klassisk i-landsproblem, er det likevel noe de fleste kan kjenne seg igjen i. Vi tror folk sitter å ruger på mye frustrasjon og sinne. Derfor er det ekstra befriende å kunne se noen som tar det ut på film, sier kreatørene Theo Mogens Merkiled og Torbjørn Havn.