Ring på og stikk av

Det er mange ting funksjonsfriske tar for gitt, som andre hadde gitt mye for å kunne gjøre. Men med en assistent er mye mulig.

70027 f8f77 original

– For å skape engasjement og kjennskap rundt brukerstyrt personlig assistanse (BPA), tok vi med oss blinde, rullestolbrukere og andre med funksjonsnedsettelser ut og pøblet. Og ofrene; Lokale politikere rundt om i hele landet. En god assistent er alt som skal til for å få adrenalinet til å pumpe. Og et sånt kick fortjener alle en gang i blant, forteller Frank Standal Dybhavn, kreativ leder i I&M Kommunikasjon.

Mottatt med stor begeistring

– Opprinnelig ønsket vi en informasjonsfilm om BPA, sier Ola Schrøder Røyset i Prima Assistanse.

– Vi så at det var et behov for å formidle hva BPA faktisk står for. Men realiteten, som I&M gjorde oss oppmerksom på, er at BPA kan være så utrolig mye. Det er ikke bare friheten til å gjøre de «kjedelige» tingene som skole og jobb. Det er friheten til å gjøre alt! Inkludert de morsomme. Ring på og stikk av-kampanjen har ikke bare hjulpet Prima Assistanse i å spre vårt navn. Den har også bidratt til at mange med BPA har fått åpnet øynene og sett hvilken frihet de egentlig har. Innad i Prima Assistanse ble denne kampanjen mottatt med veldig stor begeistring. Endelig noe annerledes og nytt i et marked som ellers er ganske så seriøst!

Pøbelstrekene skapte stort engasjement, med mediedekning i over 30 aviser, VGTV, NRK, mange hundrevis av kommentarer og tusenvis av tommel opp i sosiale kanaler. Og aller viktigst, politikere over hele landet har sett viktigheten med BPA.

– Det blir jo spennende å se hva de funksjonshemmede og deres assistenter finner på neste gang, avslutter Frank Standal Dybhavn.


Involverte byråer

82455 1f913 original

I&M Kommunikasjon

Utmerkelser

  • Gullblyanten 2015 Direkte

  • Gullblyanten 2015 Stunt/Event

  • Gullblyanten 2015 Integrert