Ruter og SMFB gir bort reklameplass i julen

I desember slipper Ruter folk i Oslo til på plakater i bybildet.

91715 475fb original
91716 e2a70 original
91717 fe8a3 original
91718 bc468 original
91719 d266d original
91720 d2a77 original
91721 d6296 original

I den nye profilkampanje signert SMFB, lar Ruter folk i Oslo og Akershus bruke reklameplassen deres til å sende en hilsen til noen de vil gi ekstra oppmerksomhet i førjulstiden.

– Julen er tiden for å vise at man setter pris på hverandre. Derfor har vi valgt å gi bort noen av våre reklameflater ombord og ellers i bybildet til folk som har lyst til å gi hverandre en liten julehilsen, forteller Yvonne Waage, som er ansvarlig for markedskommunikasjon i Ruter.

– Responsen har vært varmende

De store julekortene har vært å se på ulike reklameflater rundt i Oslo i desember og på sosiale medier. Det store engasjementet i sosiale medier førte til at fire nye personer fikk muligheten til å gi sin egen hilsen. Disse synes på plakater ombord på Ruters trikker, busser og T-baner fram mot jul.

– Vi sendte ut en oppfordring til folk om å sende en hyggelig hilsen til noen de kjenner, gode ønsker til noen de er glad i, en hyllest til noen de heier på eller gjerne en takk til noen de egentlig ikke kjenner. Responsen har vært varmende, sier Waage.

– Vi håper det kan være til inspirasjon, for det er jo utrolig hyggelig å høre fra noen man bryr seg om, men kanskje ikke ser hver dag, sier kreatører Thomas Askim og Hans Martin Rønneseth.

Det er også produsert to filmer, hvor to ulike mennesker i Oslo har blitt overrasket med hver sin helt spesielle julehilsen fra noen som betyr noe for dem, men som de ikke hadde sett på lenge.