Samtale er sunt

Circle K gjentar fjorårets aksjon for Mental Helse Ungdom, og har samtidig laget film for å bidra til økt synlighet for organisasjonen.

Släger cirkle k

I 2020 inngikk Circle K et samarbeid med Mental Helse Ungdom hvor selskapet ga bort 1 krone hver gang noen fylte drivstoff i desember. Dette resulterte i en million kroner til organisasjonen som jobber for åpenhet om psykisk helse, forebygging og et bedre psykisk helsetilbud spesielt rettet mot unge. Midlene går til deres hjelpechat som tar imot henvendelser fra mange unge som har utfordringer og trenger noen å snakke med.

Circle K er så imponert over den viktige jobben Mental Helse Ungdom gjør, gjentar aksjonen i år og inkluderer også lading. For å bidra til økt synlighet for Mental Helse Ungdom presenterer Circle K en tilhørende film som tar opp temaet utenforskap med utgangspunkt i innsikt om at det er lettere å åpne seg om vanskelige temaer når vi ikke ser hverandre i øynene. Kampanjen heter «Samtale er sunt» og vil gå på sosiale medier i hele desember.

– Dette er et kjempeviktig tema for selskapet og de ansatte. Mental Helse Ungdom gjør en formidabel jobb for våre unge og det ønsker vi å støtte på flere måter, sier Kjetil Foyn, leder for kommunikasjon i Circle K.

– Vi ønsket å fortelle en litt mørk historie som ikke nødvendigvis har en lykkelig slutt, men som likevel gir inspirasjon og verktøy til å ha sunne samtaler, sier Anders Finslo, kundeansvarlig rådgiver i Släger.

Se filmen her.

Involverte byråer

Släger
A

Anders Finslo

Kundeansvarlig rådgiver

M

Magnus A. Bettum

Manus og regi

V

Vetle Andersen

Rådgiver

North Stories Filmproduksjon
T

Tobias Fjeldheim

Filmfoto, klipp og grade

Andre involverte

A

Are Næsset

Lys

M

Marius Ytterdal

Lyddesign

K

Kjetil Foyn

Leder for lojalitet og kommunikasjon i Circle K