Selger 1 liter vaffelrøre for 1 million kroner

Det finnes mange måter å forsøke å selge et selskap på. De færreste av dem involverer å selge 1 liter vaffelrøre for 1 million kroner.

Edilberto og millionrøra

Men nettopp det foreslo Breakfast at Høibakk Vafler skulle gjøre. Med et mediebudsjett på hele 0,- for å få oppmerksomhet rundt et mulig salg, ble det nødvendig å tenke litt annerledes.

– Ideen er så enkel som at vi ønsket å selge 1 liter vaffelrøre for 1 million kroner. Med i den prisen får man hele selskapet, forteller Henrik Bydal i Breakfast.

Breakfast har jobbet med Høibakk Vafler lenge, og har utviklet en leken profil, og hjulpet Høibakk Vafler med å etablerer seg i markedet. Da tiden var inne for eierne å teste markedet for salg, var det viktig med en idé som passer med selskapets stil og tone.

Edilberto pm2
Finn annonse
So Me innlegg

Selve ideen ble lansert med et par SoMe-innlegg, en Finn-annonse og så fattet redaksjoner over hele landet interesse. Målet var hele tiden å få oppmerksomhet og omtale rundt salget, og det ble det.

– Responsen har vært overveldende, sier Edilberto Maldonado som både har blitt intervjuet av aviser, omtalt i P3, Dagbladet og redaksjonelle medier i tillegg til stor viral oppmerksomhet og konkrete henvendelser fra interesserte kjøpere.

Salgsside: https://hoibakk.no/kjop/

Involverte

K

Kjetil Simonsen

Foto

E

Edilberto Maldonato

Ansvarlig hos kunde