Sjetil bestemmer

Lotto-millionærer fortsetter å være noe annet enn andre millionærer i den 53. filmen på et konsept som har eksistert i mer enn 25 år.

Sjetilx

Hva gjør man hvis man vinner i Lotto i 2019? Sannheten er vel at de fleste nedbetaler gjeld eller kjøper ny bil, men det er jo ikke så gøy å se på.

Men mange lottomillionærer gjør heldigvis fortsatt det helt uventede. I den splitter nye Lotto-filmen som har premiere denne helgen, møter vi Kjetil, eller rettere sagt, Sjetil. En helt vanlig mann i midten av tjue-årene som hele livet har slitt med å si kj-lyden. Og når han vinner i Lotto bestemmer han seg for at tiden en kommet for at verden kan være på hans premisser en periode.

Kjetil / Sjetil

– Dette er jo egentlig en klassisk hevnen-er-søt-film, og vi håper mange vil sjenne seg igjen i Sjetil, sier teamet hos POL. – Og så er det sikker mange som tror at Lotto med dette slår et slag for sj-saken. Vi velger ikke side i debatten, men sier som Norsk Språkråd: All prat om språket vårt ønskes velkommen

94382 2ba7e original
Kampanjestunt på Saga Kino.

Sjempegøy i hverdagen

Skal du på Saga kino i de neste ukene så er Sjetils sjilt på plass, så det er bare å si at du skal på sjino. Og i kjøledisken hos Coop vil det i nær framtid av dukke opp 200 000 pakker med Sjøttdeig av sjylling, og slik vil Sjetils univers fortsette å utfolde seg utover høsten.

Utmerkelser

  • Gullblyanten 2019 Stunt / Event / Omgivelser

  • Gullblyanten 2019 Film

  • Gullblyanten 2019 Utendørs