Skal få fart på digitaliseringen

Superblaise har sammen med DigitalNorway utviklet en ny kommunikasjonsstrategi og merkevareplattform med tilhørende visuell identitet.

90789 20a2a original
90788 a7d61 original
90792 e136e original
90790 dd300 original
90791 9fa45 original
90793 3c34d original
90799 bcd69 original

Digitalisering treffer Norge som flodbølgen traff Geiranger, og det er viktigere enn noensinne å vite hvordan vi skal holde hodet over vannet. DigitalNorway er et initiativ av og for næringslivet med mål om å øke konkurransekraften til norske virksomheter gjennom å sette fart på digitaliseringen av norsk næringsliv. Gjennom tjenester og nettverk setter de oss i stand til å utnytte mulighetene det digitale skiftet gir. Og én ting kan vi røpe: det finnes mange av dem!

En velsignelse, ikke en forbannelse

DigitalNorway er eid av 15 av Norges største virksomheter, som vet at digitalisering av offentlig og privat næring er en velsignelse og ikke en forbannelse. Ikke bare vil digitalisering åpne opp for mer og bedre samarbeid mellom bransjer, det vil også skape bedre kunderelasjoner og tryggere prosesser. Disse endringene kan bidra til økt vekst og effektivitet, og på sikt gjøre Norge mer bærekraftig.

Naturlig del av landskapet

Superblaise har sammen med DigitalNorway utviklet en ny kommunikasjonsstrategi og merkevareplattform med tilhørende visuell identitet. Det visuelle konseptet er basert på digitalisering som en naturlig- og nødvendig del av det norske landskapet fremover. Logoen viser et stort internasjonalt nettverk, med Norge i sentrum, da DigitalNorway ønsker å bygge norsk konkurransekraft og bidra med et digitalt løft i norsk næring.

Skal inspirere til handling

En viktig del av posisjoneringsarbeidet DigitalNorway gjør, handler om å inspirere til handling gjennom deling av relevant innhold, referanseprosjekter og informasjon om digitaliseringsprosesser og valg av verktøy. For å holde dette arbeidet i gang, har vi i fellesskap etablert en egen redaksjon som med ulike vinklinger produserer høykvalitetsinnhold for DigitalNorway. Alt tilgjengeliggjøres på nettsiden digitalnorway.com, som både fungerer som hjemmeside og innholdsunivers. Her kan du lese om alt fra nye forretningsmodeller, ledelse og kultur, artikler fra hele verden om innovasjonsprosesser, teknologi og ledelse til inspirerende intervjuer med mennesker som har løst store utfordringer i sine bedrifter ved å tenke helt annerledes.

Sjekk ut nettsidene og meld deg på nyhetsbrevet for å følge med på hva som skjer!

Involverte byråer

12002058 845836428866212 5806054333737862033 n

Superblaise