Skreddersydd brønnteknologi i ny drakt

SDG står bak det nye navnet og den nye profilen til selskapet Interwell, som utvikler brønnteknologi for olje- og gassektoren.

13827 26d98 original
13828 8bffe original
13829 9a982 original
13830 91208 original

Når et norsk eventyr skal ut og erobre verden, trengs en tydelig og differensierende identitet, ifølge SDG, som har utarbeidet en samlende merkevareplattform, nytt navn og ny identitet for Interwell. I tillegg har de tydeliggjort selskapets posisjonering med visjonen «Serving Every Well.»

Det nye navnet tydeliggjør våre ambisjoner om internasjonal vekst, samtidig som det viser til vår anerkjente ekspertise innen brønnintervensjon og skreddersydd brønnteknologi, sier Tor Olav Meberg, daglig leder i Interwell Norway AS.

Høyteknologisk. Interwell er et høyteknologisk brønnintervensjonsselskap som tilbyr noen av det mest avanserte innen skreddersydd brønnteknologi i oppstrøms olje- og gassektoren.

Det er de tidligere selskapene Well Technology Group (WTG), Brønnteknologiutvikling (BTU) and PI Intervention, som har slått seg sammen og som nå opererer internasjonalt under det nye selskapsnavnet.

Interwell-teamet hos SDG:

Rådgiver: Christer Lien

Prosjektleder: Karianne Stenby

Designere: Erling Norderud Hansen og Morten IvelandFoto: SDG

Involverte byråer

86958 30cfb original

Scandinavian Design Group