Slik føles det når gameren blir tvunget til å skru av midt i spillet

«Middagen er klar!» Kompletts nye kampanje skal å få flere til å forstå at gaming kan være en positiv hobby, og hvor kjipt det er å bli avbrutt midt i et spill.

Selv om stadig flere bruker tiden sin på dataspill, er det fortsatt mange som ikke gjør det. I en fersk kampanje viser Komplett noen av utfordringene gamere møter på i hverdagen.

– Det er ikke bare-bare å forlate fotballbanen midt i kampen fordi det er middag. På samme måte er det ikke bare å trykke på pause når man er midt i et online-spill og kompisen din er avhengig av din hjelp for å overleve. Vi håper derfor disse filmene kan være med på å skape en mer forsonende tone der ute, sier kreativ leder Jens-Petter Aarhus i Anorak.

På lag med gameren

– Som markedsleder innen gamingutstyr i Norden, er det naturlig at Komplett tar parti med gamerne. Ved å vise hvor dramatisk det kan føles å bli røsket vekk fra TV-en eller PC-skjermen, håper vi at foreldre og kjærester i større grad kan forstå og respektere spilletiden, og at gamerne føler at Komplett er på deres side, sier brand & content marketing manager Trude Nilsen i Komplett.

– Gaming kan være sosialt og gi økt mestringsfølelse for veldig mange. I tillegg viser forskning på området at gaming kan være ypperlig hjernetrim. De positive sidene ved gaming har blitt snakket mer om den siste tiden, men det hersker likevel en uforløst splid mellom dem som spiller og de som ikke gjør det, sier Nilsen.

Bacon Productions har produsert filmen med Jakob Marky på regi.

Utmerkelser

  • Gullblyanten 2019 Håndverk

  • Gullblyanten 2019 Film