Snarveien til et annet sted

Twentyfourseven AS og regissør og produsent Farid Omer har laget reklamefilm for lavprisfly.no.

56938 8f0ad original

– Vi ønsket å lage en film som presenterte Lavprisfly på en enkel og engasjerende måte. Målsetningen var å skape en assosiasjon om at Lavprisfly er den løsningen du bruker når du bestiller reiser på nett, forteller kunden.

– Filmen blir delt på egne sosiale kanaler, samtidig som vi skal promotere filmen på kjøpte kanaler.

Regissør og produsent Farid Omer forteller om produksjonsen, som ble til på tross av et meget stramt budsjett.

– Først og fremst så må jeg si at denne produksjonen har vært blitt til fordi kunden har vært uredd og stolt på ideen vår. Som regissør er du opptatt av at crewet har tillit til den visjonen du sitter med og ikke minst kunden. Crewet har vært fantastisk og produksjonen har gått smertefritt, forteller Omer.

– Helt i starten skulle vi egentlig filme i London med et annet konsept, men det dukket opp en del utfordringer som ville forsinket produksjon veldig, først og fremst byråkrati. Så vi måtte klekke ut en annen ide og selve ideen rundt mafiaen på døren kom fra sjefen min, Arne Volleng. Deretter begynte vi å spinne på det og jobbet litt med manus og bestemte oss for å pitche det videre til kunden. De likte det og gav oss grønt lys.

Paradise Hotel

– Vi hadde én dag med opptak i Oslo og to dager med opptak i Mexico. At vi skulle filme i Mexico var rett og slett fordi mesteparten av utstyret vårt er i Mexico i disse dager i forbindelse med innspilling av Paradise Hotel. Samtidig skulle karakteren vår «Viggo» som spilles av Øyvind Krusedokken være i Mexico for å bistå med support til produksjonen. Øyvind er egentlig ingen skuespiller, men fra første stund var vi sikre på at han måtte være hovedpersonen her. Så litt regiutfordringer var det, men jeg synes han klarte seg utmerket. Derfor dro jeg og Arne som var min fotograf ned til Mexico tidlig januar og var der i 10 dager, avslutter Omer.

Involverte byråer

Twentyfourseven AS