Sølvguttene synger julelønnen inn

I desember vil alle som ringer DNBs kundeservice og kontofon på 04800 få en opplevelse utenom det vanlige.

14908 9eccd original

Try/Apt har i samarbeid med Både Og sørget for å få hele kontofonen sunget av Sølvguttene. Alt fra innvalgsmenyen «Disponibelt beløp på kontoen er » synges av klare guttestemmer, noe som antakeligvis gjør det å motta julelønnen enda et par hakk koseligere.Ikke akkurat normalen.
Det har vært mye med denne jobben som ikke akurat følger normalen når det gjelder produksjon og logistikk, sier Stian Johansen og Janne Brenda Lysø i Try/Apt.

Her er det mange som har bydd på innsats utover det man kan forvente. Tusen takk til Både Og som har produsert og organisert hele innspillingen, med alle dens tekniske utfordringer. Og takk til dirigenten i Sølvguttene, Fredrik Otterstad.Ryktet sprer seg.
250.000 brukere ringer kontofonen hver uke, men ifølge DNB ser man allerede en betydelig økning i trafikken, så ryktet om sang på linjen har tydeligvis spredd seg. Men hvis det er ventetid på kundesenteret vil Sølvguttene synge mer tradisjonelle julesanger som «Glade jul» og «Det kimer nå til julefest» for dem som venter.


Byrå/idé: Try/Apt

Produksjon: Både Og ved Petter Jahre, Thomas Hukkelberg og Benedikte Kluge

Ansvarlig hos kunde: Nils Ivar Jacobsen

Sang: Sølvguttene

Dirigent: Fredrik Otterstad

Involverte byråer

94843 6cd2b original

TRY