Sosial gaming gir nye muligheter

Kampanje for House of Nerds, Norges eneste gamingsenter og eventhus av sitt slag.

84888 c58bf original
84889 45f1a original

House of Nerds på Løren er med sine 750 m2 Norges eneste gamingsenter og eventhus i sitt slag. Med over 100 maskiner og konsoller fordelt på ni rom inkludert VR studio, arrangeres det alt fra barnebursdager og privatsamlinger, til konferanser for små og store bedrifter og e-sport events for proffene.

– Vi ser en utvikling i samfunnet, der gaming både som begrep og kulturell kode brukes mer og mer positivt, og av flere og flere i alle samfunnslag og aldre, sier rådgiver Bernt A Bakken i Why Oslo.

– Det er slik sett en utvikling mange har ventet på, og som vi mener er på høy tid. Fra før av vet vi at så godt som alle barn og ungdom i Norge spiller dataspill i større eller mindre grad daglig, og slik har det vært i mange år. At teknologien nå gjør gaming mer tilgjengelig og interessant for vanlige folk, gjør at foreldre og mennesker som ikke har et personlig forhold til dataspill også kan engasjere seg og forstå bedre hva ungdommen har drevet med.

– Gaming er morsomt, lekent, fantasifullt og stimulerende samtidig som det er læring og mestring. House of nerds tilbyr dette i sosiale trygge rammer og filmene er et forsøk på å vise hva som kan komme ut av disse parallelle universene, avslutter Bakken.

Why Oslo har vært engasjert av House of Nerds og har i samarbeid med Holger Fangel utviklet filmene.


Involverte byråer

70495 c8c0d original

Why Oslo