Spar på den følelsen

Danske Bank har i samarbeid med Anorak og Motion Blur fornorsket sitt danske konsept med fokus på pensjon og sparing for fremtiden: «Fremtiden er hva du gjør den til. Nå.»

– Det kan være vanskelig å se for seg hvordan alderdommen blir. Men for mange kan det være noe betryggende i at man fortsatt kommer til å være seg selv, også når det kommer til lidenskap og interesser. Slik brukte vi en positiv inngang til å snakke om fremtid, alderdom og pensjon: nemlig at det du liker i dag, kommer du også til å like senere i livet, sier Hege Kvamstad Dahle, ansvarlig for kampanjen i Danske Bank.

– Vi satte som mål å minne folk på at det er verdt å tenke på pensjon i dag- så man har mulighet til å gjøre det man elsker også i fremtiden», kommenterer ansvarlig rådgiver Rune Roalsvig i Anorak.

Regissør Lasse Nyhaugen fanget øyeblikkene det er lett å glemme, men verdt å spare for.

– Til syvende og sist er det ikke så viktig hva ens lidenskap er så lenge den gir deg en god følelse. Og den følelsen er verdt å ta vare på. Ideen bak å skyte filmene på denne måten var at jeg ønsket å plassere seeren i et miljø i lang nok tid til at man forstår hvorfor reaksjonen til personen oppstår og dermed sitte igjen med en god følelse selv, forteller Nyhaugen.

Involverte byråer

Motion Blur Filmproduksjon
L

Lasse Nyhaugen

Regissør

O

Oskar Dahlsbakken

Filmfotograf

H

Henrik Pedersen

Klipp

C

Christian Schaaning

Lyd

J

Jonathan Sigsworth

Musikk

S

Sindre Hammersbøen

VFX