Spektakulær kunst i Henningsvær

Pepsi MAX og JCP markerer finalen i Champions League med en kunstinnstallasjon på det som kanskje er verdens vakreste fotballbane.

89677 a1b4e original

På Henningsvær Stadion, kanskje verdens vakreste fotballbane, skapte Pepsi MAX og JCP en kunstinstallasjon sammen med lokale Henningsværinger. Ingen norske lag er representerte i årets Champions League, men nordmenn er likevel i ekstase under turneringen, og spesielt finalen. Dette ønsket vi å fortelle.


Hele Henningsvær ble invitert, og 100 mennesker kom for å bli med på fargefesten, i aldersspennet 0 til 70. En 10 meter bred og to og en halv meter høy stensilvegg ble bygget, og så var det bare å helle maling over ballene og kline til hundrevis av ganger for å skape en «lykke til i finalen»-hyllest til Champions League. Resultatet ser du i videoen.


I tillegg til oppmerksomhet i norske medier, som en reportasje på TV 2-nyhetene, har filmen fått internasjonal oppmerksomhet i Storbritannias nest største avis, Daily Mail, og ruller i disse dager på Facebook, YouTube og Instagram.