– Stem for dyrene

NORD DDB hjelper NOAH med å oppfordre velgerne til å legge større vekt på partienes dyrepolitikk i årets valg.

86178 4d95f original
86179 42659 original
86180 be77f original
86181 6ad71 original
86182 b7310 original

NOAH er partipolitisk uavhengig og jobber for å få alle partier til å bli mer dyrevennlige. Likevel anbefaler organisasjonen nå folk å velge seg parti blant de som er best på dyrevelferd og natur – fordi disse partiene må styrkes om det skal skje positive endringer i praktisk politikk.

– Vi ønsket å ta grep for å løfte frem dyrene i den politiske debatten, forteller leder i NOAH, Siri Martinsen.

– Da vi fikk muligheten til å gjøre dette var vi svært glade for at DDB kunne snu seg rundt og levere en kampanje som vi tror vekker oppsikt og får frem det at vi mennesker må synliggjøre dyrene i de politiske prosessene.

Basert på en analyse NOAH har gjort av de ulike partenes løfter og faktiske handlinger, har NORD DDB utviklet en nettside hvor man kan se hvordan de ulike partiene rangeres av NOAH. Kampanjen er illustrert av Flu Hartberg, og tas ut på print og i digitale flater.

– Dette har vært en spennende prosess med en engasjert og kunnskapsrik kunde, forteller juniorkonsulent Helle Jentsch i NORD DDB.

– Utover NOAH gjør vi jobber for ideelle organisasjoner som SOS Barnebyer, Barnekreftforeningen og Leger Uten Grenser som alltid leverer spennende briefer. Denne gangen fikk vi blant annet gjøre flere fysiske uttak, som man jo ikke ser altfor ofte, avslutter Jentsch.

Involverte byråer

87032 eb28c original

NORD DDB