Stjerner og edderkopper

Geir Hørnes i Magic 8 har hatt gleden av å regissere alt fra Anne Anka til edderkopper i promoer for Skal vi danse, Big Brother og Idol.

19037 98f1b original
19038 43980 original
19039 98fa9 original

Regissør Geir Hørnes og Magic 8 har laget promofilm for tre vidt forskjellige produkter for TV2. Big Brother ville bort fra overvåkningskameraer og sex under dyna. årets sesong er mer psykologisk og skremmende og dette ønsket TV2 å formidle i en spesiell film.

Idol ønsket å formidle at sangstjerner finnes overalt og at man må forsøke å finne frem til stjernen i seg selv. Idol er et av TV2s store familieprogram og det var viktig å få frem mye energi og sang-glede.

Skal vi danse ville fremstå som litt frekkere, og utgangspunktet var ønske om en film med paralleller til filmer som «Burlesque» og «Moulin Rouge». Dampende dansing og integrert presentasjon av årets deltagere var stikkord i arbeidsprosessen.

Filmene har ganske forskjellige målgrupper og hver enkelt hadde sine utfordringer. Mest spesielt var det likevel å få edderkoppen til å gjøre som den skulle, sier Geir Hørnes.

Filmene er produser av Magic 8 ved Knut Jensen i samarbeid med TV2 ved Lars Petter Aase. Foto for Idol og Big Brother er ved Anders Flatland og Skal vi danse er ved Anders Flatland og Jens Ramborg.

Involverte byråer

Magic 8