Strim lanserer rimelig sit-com

Strim tar tidsånden på alvor og lanserer «The Stream Show», en humor-serie der hovedbudskapet er «rimelig»!

Strim

I dagens TV-hverdag er det mange som fortsatt ikke har helt oversikt over hva de har av TV- kanaler og strømmetjenester. Og ikke minst hva de egentlig betaler. Heldigvis oppdager stadig flere at Strim samler TV-kanaler og strømmetjenester på ett sted, på en rimeligere og enklere måte. Tjenesten opplever en jevn vekst og er med over 50.000 betalende abonnenter i ferd med å bli en utfordrer å regne med.

– Vi ser at vårt budskap om «enklere og rimeligere» er i ferd med å etablere oss godt i kategorien, og dette er jo noe kundene våre faktisk opplever at vi er. Nylig toppet vi også EPSI-kåringen «Mest fornøyde TV-kunder», forteller Ida Svele i Strim.

Men selvsagt er det plass til flere i sofaen. På tampen av året vil Strim gjøre enda flere klar over at det finnes en rimeligere TV-hverdag der ute.

– Vi vil oppfattes som en strømmetjeneste som gjør ting litt annerledes, så det gjør vi på reklamesiden også. Vi jobber tross alt med underholdning, sier Ida Svele i Strim om kampanjen som nå er ute.

For å få oppmerksomhet rundt at Strim er et rimeligere alternativ, har derfor byråpartner Los & Co utviklet «The Strim Show», en sit-com som kretser rundt en familie der det meste dreier seg om TV-kanaler og strømmetjenester.

– Strim er jo den moderne varianten av sånn som TV var før – med «alt» på ett sted. Derfor hadde vi lyst til å bruke et kreativt grep som er en aldri så liten hyllest til TV- sjargongen dubbede sit-coms. Casting har selvsagt vært utrolig viktig i denne prosessen, samtidig har vi gått «all in» på hovedbudskapet «rimelig», forteller kreatørene Jan Cato Tangen og Carina Laurhammer i Los & Co.

«The Strim Show» er nemlig produsert utelukkende ved hjelp av Shutterstock. Hovedrollen bekles av Elderly-handsome-man-with-beard-and-grey-hair. I andre roller finner vi Elderly- beautiful-woman-with-grey-middle-long-hair-nice-smile og ikke minst Cat-on-floor-meow. Handlingen utspiller seg i Beautiful-suburban-home-slider-shot-very-nice der Man-in-30s-with-dark-hair-nice-smile får en rimeligere og lykkeligere TV-hverdag med Strim.

Teamet understreker også at no animals were hurt in the production og at the show was not produced in front of a live studio audience.

The Strim Show er tilgjengelig på TV og sosiale medier fra uke 51.