Taktskifte for Comfort

De nye Comfort-filmene peker i en helt ny retning, og setter Comfort på kartet over kunder som tør å satse bredt.

59251 46442 original

Tradisjonelt sett har Comfort-kjeden hatt fokus på retail- og utsalgssteder med sine kommunikasjonsløsninger, men nå ønsker markedsansvarlig Cecilie Graham Hjelmen å skape verdier.

– Som en av de ledende aktørene på markedet er vi nødt til å kontinuerlig tenke nytt for å forsvare vår markedsposisjon og å tydeliggjøre for forbrukerne hva Comfort står for og hvorfor vi er et godt valg. De nye filmene representerer en ny måte for oss å styrke vår faglige profil på, forteller Graham Hjelmen, og legger til at hun er svært fornøyd med det nyetablerte reklamebyrået f+oss, som har jobbet ut en ny og godt forankret markedsstrategi for sin nye kunde.

Taktskiftet er utarbeidet av Morten Foss, og omfatter justeringer i både visuelt uttrykk og toneleie. Comforts siste filmsatsinger gir et fint emosjonelt innblikk i menneskers hemmelige alenestunder på badet, rommet hvor man kan låse døren bak seg.

Regissør Nicolai Cleve Broch og Einar Film har fanget og omgjort de mange og private stundene til en god blanding av menneskelig sjarm, alvor og humor.

– All honnør til Comfort som har vært både åpne og lydhøre gjennom hele den kreative prosessen, sier Cleve Broch.

– Vi har laget en film basert på en idé jeg opplever som dypt ærlig, og som samtidig binder merkevaren opp mot en helt ny emosjon. Kunden har vært modig, og jeg synes vi sammen har klart å tydeliggjøre Comforts mange spesialområder.

Andre involverte