Telia utfordrer foreldre i ny kampanje

Som Norges største utfordrer mener Telia det er viktig å bidra for en litt bedre og enklere gaming-hverdag for foreldre og barn

Teliafotball2

Gaming er den raskest økende fritidsaktiviteten til norske barn, og det er på høy tid at flere anerkjenner det på linje med andre fritidsaktiviteter. Men som fortellingen vår viser, kan det være vanskelig som forelder å gi gaming den behandlingen den fortjener.


– Barn trenger rett og slett foreldre som støttespillere rundt gaming, på samme måte som i andre tradisjonelle fritidsaktiviteter, sier markedsdirektør i Telia, Camilla Forberg.

Vil invitere foreldre til å ta del i barnas gaming


Telia vil med denne aktiviteten invitere foreldre til å «værra litt på» - og aktivt ta del i barnas gaming. Alle med barn vet at det ikke alltid er så lett, men samtidig vet vi at foreldre som involverer seg i barnas gaming får en mye bedre forståelse for hva de bruker tiden sin på, hvem de bruker den med, og hvorfor de bruker så mye tid foran skjermen. – Som Norges største utfordrer er det viktig å bidra for en litt bedre og enklere hverdag for foreldre og barn. Samtidig fortsetter vi utrullingen av fremtidens mobilnett og vil bli først med ett landsdekkende 5G nett. En god nyhet for både store og små gamere, fortsetter Forberg.


Gladnyhet

– Telias 5G-nett har nettopp blitt kåret til Norges råeste/beste gaming-nett av anerkjente; OpenSignal, som kombinerer virkelige målinger med vitenskapelig analyse for å gi uavhengig innsikt om mobil tilkobling globalt. For både oss og alle som gamer er dette en gladnyhet.

Kampanjen er laget av TRY. Den består av flere filmhistorier fra gaming-universet og ulike uttak i hele kundereisen.

Hovedfilm.

Involverte byråer

Einar Film & Fortellinger Filmproduksjon
A

Aksel Henie

Regissør

M

Mercedes Madicken Langvad

Etterarbeid

J

Jon Gaute Espevold

Filmfotograf

Shortcut Oslo Etterarbeid
M

Magnus Evensen

Klipp

J

Johannes Dekko

Lyd

C

Christian Vårdal

Online

S

Simon Samdal

Produsent

Folk & Film Casting

Andre involverte

C

Camilla Forberg

Ansvarlig hos kunde

I

Ingvild Stubhaug Steg

Ansvarlig hos kunde

S

Stine Brufjell

Ansvarlig hos kunde