The Getaway App

Entur er ute med en ny reklamekampanje signert NORD DDB med skuespiller-legenden Bjørn Skagestad i hovedrollen.

Entur Hovedbilde

Entur har samlet alle kollektivreiser i Norge i én app. Det gjør det så enkelt å komme seg bort, at til og med en gjeng med røvere benytter Entur-appen til å planlegge og gjennomføre tidenes kupp.

– Nå som sommerferien står for døren og mange skal gjennomføre andre typer kollektivreiser enn det de er vant med, så ønsket vi å kommunisere enkeltheten av å ha alle kollektivtilbud samlet i en app. Kom deg enkelt bort med Entur-appen er et konsept som gjør at vi kan være overraskende samtidig som vi er tett på hovedfordelene i tjenesten. Vi får virkelig vist frem at vår app gjør det å reise kollektivt så enkelt at vi kan hjelpe deg bort fra så og si hva som helst, sier Hanne Kopstad, Markedssjef i Entur.

– Da vi begynte å jobbe med kampanjen hadde vi søkelys på to ting. Veldig mange tenker at det å reise kollektivt er uforutsigbart og vanskelig, og det er liten kunnskap om at man kan planlegge og reise med flere ulike kollektivtransportmidler i en og samme app. For oss var det derfor sentralt å få vist frem at Entur-appen kan brukes til å planlegge alle typer reiser i hele Norge, vise frem appen i bruk, og at den gjør det kompliserte til noe enkelt, sier Thomas Olsson, rådgiver i NORD DDB.

Gjennom både lange og korte filmformater følger vi en sjarmerende gjeng med røvere som skal gjennomføre århundrets kupp. Til å planlegge fluktruten benytter hjernen, spilt av Bjørn Skagestad, Entur-appen.

– Når reising blir enkelt, så er det gøy og spennende. Det fikk oss til å tenke på Hollywood og deres heist-sjanger. Gjennom å benytte et popkulturelt fortellergrep som alle kjenner til og dekoder lett, så kunne vi skape en spennende vinkling på ellers brukte inngangsporter, avslutter André Gidoin og Frank Nystuen.

Filmene som nå er å se på TV og i digitale-kanaler er produsert in-house av NORD DDB med Daniel Antonsen på regi.

Involverte byråer

87032 eb28c original
NORD DDB
D

Daniel Antonsen

Regi / klipp

M

Mia Jacobsen

Prosjektleder

L

Liva Marie Hagemoen

Kreatør

O

Ola Petterson

Kreatør

F

Fredrik Pryser

Produsent

N

Nina Utheim

Produksjonsleder

M

Magnus Roaldset Furset

Foto

Jj8 R Ft W Yscm MN1 Rh M Ls Kcih Pu3 K1605888273396 200x200
Company3 Grade
M

Mattieu Toullett

Grade

Filmbling Lyd

Andre involverte

H

Hanne Kopstad

Markedsdirektør Entur

K

Kjersti Jamne

Direktør for strategi og organisasjon Entur