The World of Jarlsberg

We Are Live står bak «The World of Jarlsberg». Et konsept som tar med seeren inn i en verden av mennesker og oppskrifter hvor Jarlsberg er en av stjernene.

89411 b02e7 original

I det nye konseptet «The World Of Jarlsberg» blir seeren med Jarlsberg til New York for å finne ut av hvorfor den lille norske osten har blitt så stort i utlandet.

I serien på tre episoder blir ostens rolle i amerikansk matkultur løftet frem gjennom møter med tradisjonelle og eksperimentelle kokker, og deres restauranter.

New York er første stopp i konseptet som skal få matglade nordmenn til å velge Jarlsberg og friste dem til å bruke Jarlsberg oftere. I tillegg til nettserien kommer hver episode med oppskriftsfilmer og artikler for matinteresserte som vil inspireres mer.

Konseptet har egne matambassadører som var med til New York og som skal dele oppskrifter og matstoff i tiden fremover. Konseptet, som er skreddersydd til digitale flater, blir også tatt ut i oppskriftshefter, on pack og gjennom demo i butikk.

– Det kommer ny tematikk utover året med tilhørende filmer og oppskrifter, avslører Herman Mueller Stormyr i We Are Live.

The World of Jarlsberg_Teaser
The World of Jarlsberg_Pizza
The World of Jarlsberg_Burger
The World of Jarlsberg_How To_Cheeseboat