Til alle dere som heier på fremtiden, vi heier på dere

Opel hyller idrettsforeldre og alt de må gjennom i sin nye film, og skal dele ut tusenvis av «foreldrekopper» med kaffe i håndballhaller over hele landet.

Opel2

Opel er stolt sponsor av Norges Håndballforbund, og samarbeider om å styrke og fremme barne- og ungdomsidretten. For både idretten og fremtiden tilhører alle. Men for å få til dette er man helt avhengig av foreldre, foresatte og frivillige som stiller opp.

– Alle som har barn som driver med idrett vet at bak stolt applaus på tribunen og jubelbilder på Instagram ligger det ganske mye innsats, styr og mas. Alt fra kjøring hit og dit, overnatting i slitne gymsaler på cup, vaffelrøre på spesifikk oppskrift og paller med doruller som skal selges. Dette ville vi ikke legge skjul på, men heller løfte frem og heie på, sier Ole Henrik Stubberud og Trygve A. Tønnessen, kreatører i Geelmuyden Kiese.

Filmen er produsert av Oslo Assembly, med Lars Tovik på regi, og skal blant annet gå opp mot sendingene fra håndball-EM nå i november. I tillegg til å løfte frem samarbeidet med NHF lanserer Opel i filmen også «Foreldrekaffen».

– Det er litt av en kabal som skal gå opp for håndball- og idrettsforeldre. Og selv om det alltid er verdt det når man ser idrettsgleden hos barna så ønsket vi å sette litt ekstra pris på alle som stiller opp, og derfor spanderer vi i vinter kaffen i håndballhaller over hele landet, forteller Katinka Grundseth, markedssjef for Opel i Bertel O. Steen.

Dette gjør de gjennom å kjøpe kaffen direkte av idretts- og håndballklubbene, slik at klubbene tjener minst like mye på kaffesalg som de pleier. Men du og jeg – og alle andre idrettsforeldre – kan nyte en gratis kopp kaffe som takk for innsatsen.

Involverte byråer

Oslo Assembly Filmproduksjon og etterarbeid
J

Johan-Frederik Bødtker

Filmfotograf

L

Lisa Aunhaug

Casting

S

Stein Bjørgo

Scenograf

J

Jarl Johnsen

Lys

F

Frederic Esnault

Klipp

81030 59ee2 original

Publicis Starcom Mediebyrå

Andre involverte

K

Katinka Grundseth

Markedssjef i Opel / Bertel O. Steen

S

Stine Hellem

Markedsdirektør i Opel / Bertel O. Steen

S

Stein Pettersen

PR- og informasjonssjef i Opel / Bertel O. Steen